המסע שלנו
עוד בשנת 2014 הבנו כי בעוד אין תחליף לשיעור נגינה פרטי אך הפורמט חייב להשתנות. פיתחנו את השיטה ההברידית ומהר מאוד הבנו שהקהל שלנו נמצא במשרדי חברות היטק שם לימדנו מאות תלמידים עם עשרות מורים. ואז הגיעה הקורונה ואיתה המעבר לזום ולכל מקום. היום בנוסף למאות התלמידים, יש לנו קהילה מדהימה שמנגנת יחד בהרכבים וג'אמים בכל רחבי הארץ ובאירופה.
יאיר לוינסון
יוני בלייך
למה אנחנו עושים את זה?
אנחנו מאמינים שגם לאנשים עסוקים מגיע לחיות אורח חיים מוזיקלי מספק ועשיר. לנגן, לפתח את השמיעה, ליצור יחד.
המשימה שלנו בעולם היא לאפשר לאנשים עסוקים להכניס מידה של מוזיקליות לחיים. בכך אנחנו מאפשרים איזון בריא ומספק לכל אדם שאוהב מוזיקה ושואף ליצור ולנגן
התפתחות מוזיקלית היא סוג של מסע, כאשר המורה משמש כמדריך לכל אורך הדרך. אנו ב - Toneline עובדים עם מיטב המורים וכן עם תכניות לימוד מסודרות המותאמות באופן אישי לכל תלמיד ותלמיד. אתנו אפשר להגיע לתוצאות, זאת עובדה. זה לא עניין של כישרון או מידת ההשקעה. אנחנו מעמידים לרשותך כל התנאים שיעזרו לך להגשים את המטרות שלך ולהפוך לנגן שתמיד שחלמת להיות.
המורים הם החלק הכי חשוב, אז בואו תכירו אותם
המורים שלנו הם בוגרי אקדמיה והכשרות מקבילות. כדי ללמד אצלנו, יש לעבור הסמכה ומבחן על המתודות השונות, צריך להכיר את התרגילים ואת הסדר וכמובן לשלוט לחלוטין בתיאוריה.
בנוסף להוראה, אנו מקפידים לבחור מורים שהם גם מוזיקאים פעילים המופיעים עם הרכבים מגוונים. מורה שמופיע דרך קבע הוא מורה טוב יותר. המורים מעידים כי נגנים שגם מלמדים, הם נגנים טובים יותר.
והכי חשוב: המורים שלנו הם אנשים שכיף להיות חברים שלהם
נולד הרעיון
2014
יוני שם לב כי "החלק האישי" בשיעור פרטי של שעה הוא קצר יחסית, ויש הרבה קטעים בשיעור כמו לימוד חומר והדגמת תרגילים שניתן לעשות לבד. לאחר שיאיר באופן מאוד מרשים פרס בפני יוני מה הם הולכים ללמוד ב5 שנים הבאות, נולד הרעיון לצלם ולכתוב הכל, וכך מורים אחרים יוכלו ללמד לפי המתודה של יאיר בזמן שיעור מקוצר וביעילות.
תוכנית "לנגן בהפסקת קפה" - שיעורי נגינה במשרדי הייטק
2015
כבר היה לנו גרסא ראשונה של המחברת הדיגיטלית וכמה תלמידים. כאשר פנו אלינו כמה עובדי אינטל ושאלו אם נוכל להגיע אליהם למשרד לשיעורים הקצרים, הבנו שיש פה הזדמנות. התחלנו ללמד באינטל ומהר מאוד המיזם התפשט לחברות אחרות בכל רחבי הארץ.
ואז הגיעה הקורונה
2020
ואז הגיעה הקורונה. כל השיעורים במשרד הופסקו, ופתאום שיעורי און ליין נהיו דבר לגיטימי. הבנו שיש פה הזדמנות. אבל בצידה גם אתגרים. החומרים הם אותם חומרים, אבל הההוראה משתנה. גייסנו מורים, בנינו תוכניות הכשרה ותמיכה טכנית. היציאה מהמשרד אפשרה לנו להגיע לקהלים חדשים כמו ילדים, תלמידים מחו"ל, כלי-נגינה חדשים. היה לנו תלמיד קונטרא-בס גרמני וילד אירי שלקח שיעורי קחון
בנינו קהילה מוזיקלית מגובשת
2021
היציאה מהמשרדים אל המרחב הוירטואלי הורידה את החסמים וכל התלמידים והנגנים של טון ליין יכלו להפגש בסדנאות זום שהתחלנו להעביר, ולנגן יחד בג'אם הוירטואלי הסגרים והבידודים מצד שני יצרו תשוקה אדירה של אנשים להפגש ולנגן יחד. תוכנית ההרכבים התחילה לתפוס והרכבים רבים צצים להם מידי שבוע כאשר אנחנו יודעים לתאם את חברי ההרכב לפי הכרותינו עם התלמידים. בערב הג'אם המסורתי עלו לנגן בפאב הרודאו החיפאי, עשרות נגנים שבסך הכל רצו ללמוד לנגן קצת. מי האמין שגם בנאדם עסוק עם עבודה ומשפחה יכול ככה לתת בראש...
ברוכים הבאים לעתיד
2030
טון ליין מונה עשרות אלפי תלמידים בעשרות מדינות שונות. בכל מדינה, אזור ועיר, יש לנו את המרכז המקומי בו ההרכבים מתאמנים ומופיעים, יש ערבי ג'אם סשן קבועים וכולם מדברים את שפת המוזיקה בעגה של יאיר לוינסון. יש לנו אלפי מורים, חלקם היו תלמידים שלנו ועכשיו הם בתוכנית הכשרת המורים. מידי שנה נערך כנס בינלאומי של תלמידים ומורים מכל העולם ובו מג'מג'מים, מקימים הרכבים אד-הוק להופעות מקומיות ומשתתפים בסדנאות אומן. העתיד מעולם לא היה מרגש יותר. למישהו יש מכונת זמן???
לקוחות שלנו
השותפים שלנו לדרך
במרוצת השנים ארגונים רבים הבינו כי עובדים מנגנים, הם עובדים יצירתיים יותר, מאושרים יותר ומאוזנים יותר. חברות ההיטק המובילות במשק פתחו שעריהן בפנינו והכניסו את המורים שלנו הישר אל לב המשרד או למרחב הוירטואלי להעברת שיעורים וליווי הרכבים במסגרת פעילויות הרווחה של החברה. והתוצאות מהממות!